Over mij 

 Wie is Marisca Uit Oude Groeneveld

 

 

Op mijn 4e jaar ben ik begonnen met tennissen. Vanaf mijn 8e tot mijn 19e heb ik veel toernooien, zowel nationale en internationale wedstrijden gespeeld. Met als hoogte punt de Windmill Cup in Leeuwarden.

Ik kwam daar tot de kwart finale. De Windmill Cup is een catergorie 1 toernooi van de tennis europe junior tour voor spelers tot 14 jaar en ITF Grade a toernooi voor rolstoeltennissers tot 18 jaar. Veel huidige top 30 spelers ( waaronder Federer, Murray, en Sharapova) speelde ook in de junior tour in hun jeugdjaren. De windmill Cup was het hoogste jeugdtoernooi wat in Nederland gespeeld werd. Helaas door een blessure moest ik stoppen met tennissen op hoog niveau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de CIOS te Heerenveen. Ik heb daar de diploma's SBG en fitness behaald. En tevens mijn tennisdiploma en licentie behaald. Daarna ben ik begonnen als trainer bij diverse clubs, waaronder clubs uit Dedemsvaart, Den Helder en Metslawier.

In 2019 ben ik als ZZP'er begonnen en werd ik door Tennisschool Baars ingehuurd om les te geven bij diverse clubs in Noord holland. Vanaf maart 2022 zal ik de gehele trainingen zelf gaan leiden voor TC Middenmeer. Tevens zet ik in samenwerking met de club schooltennis op en organiseer ik diverse tennis gerelateerde activiteiten.